Hoe vind ik de juiste vloer bij Parket Benelux?

Als u al precies weet wat u zoekt, dan kunt u de zoekbalk aan de bovenzijde van onze website gebruiken en bijvoorbeeld het typenummer invullen. Weet u dit niet, of bent u zich nog aan het oriënteren, dan kunt u gebruikmaken van de categorieën en subcategorieën waarin we ons uitgebreide assortiment hebben ingedeeld. Wanneer u het complete aanbod binnen een productgroep, bijvoorbeeld PVC vloeren, in beeld heeft, kunt u de producten sorteren op merk (alfabetisch of omgekeerd alfabetisch) of prijs (oplopend of aflopend). Daarnaast kunt u de producten filteren met behulp van de handige filters aan de linkerzijde van uw scherm. Zo kunt u alleen laminaat vloeren van een bepaald merk selecteren, of op kleur en dikte. U kunt ook verschillende filters combineren. Elk product heeft een eigen pagina, waarop u foto’s, een omschrijving maar ook alle belangrijke technische specificaties van het product vindt. Bij elke vloer die wij online verkopen kunt u gebruik maken van het calculatie systeem, u kunt hier het netto vloeroppervlakte invullen door precies de te leggen ruimte op te meten.

Hoe kan ik producten met elkaar vergelijken?

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer komt er heel wat bij kijken. U keuze zal vaak voor meerdere of vaak tientallen jaren zijn. Vaak heeft u meerdere vloeren op het oog, u kunt op onze website deze vloeren heel gemakkelijk met elkaar vergelijken. Zo kunt u een goed beeld krijgen van de kleur, dikte en andere specificaties. Klik op de knop vergelijken en de producten komen in een overzichtelijk overzicht naast elkaar te staan.

Kan Parket Benelux mij helpen met het uitzoeken van een geschikte vloer?

Bij Parket Benelux krijgt u altijd het beste advies! Indien u behoefte heeft aan meer en gedetailleerde informatie dan dat u kunt vinden op onze website, bij de productspecificaties of omschrijving, kunt u altijd even contact opnemen via telefoon, email of contactformulier. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende vloer met ondervloer en afwerkplinten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen over het onderhoud van uw parket, lamelparket, laminaat of PVC vloer. Zelfs al heeft u uw huidige vloer in het verleden niet bij ons gekocht!

Kan Parket Benelux mij helpen met het opmeten van de te leggen ruimte?

Ja, Parket Benelux biedt als één van de weinige parket speciaal zaken de optie aan om de vloer te laten inmeten zodat u altijd het exacte aantal vierkant meters vloer besteld. Onze adviseur zal met u een inmeet afspraak maken en de te leggen ruimtes vakkundig inmeten. Ook kunnen wij in uw woning het vochtpercentage meten en de luchtvochtigheid openemen.

Indien u gebruik maakt van een aanbieding inclusief de legservice die wij u hebben gedaan komen wij altijd langs, zodat u ook thuis het beste en juiste eindproduct krijgt. Onze adviseur zal alle details met u doornemen, zoals de afwerking van de plinten, dorpels of legrichting.

Ik heb een offerte van Parket Benelux ontvangen en wil hier graag gebruik van maken. Hoe gaat dit nu in zijn werking?

Indien u van ons een offerte heeft ontvangen en u wilt hier gebruik van maken kunt u het beste telefonisch contact met ons  opnemen. Wij zullen de offerte dan met u nalopen zodat er niks vergeten wordt. Daarna zullen wij de gewenste afleverdatum doornemen en de gewenste manier van betalen. Als u een offerte heeft gekregen inclusief legservice of onderhoud aan uw vloer, dan maken wij met u een afspraak om het geheel bij u thuis op te meten en alle details duidelijk door te nemen.

U kunt de getekende offerte inscannen en per mail naar ons toezenden of per post versturen naar ons postadres.

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand