Schuren en renovatie van uw vloer, Uw oude vloer wordt weer als van ouds al vanaf € 17,50 per m2* !

klik HIER en vraag een offerte aan. Laat onze medewerkers geheel vrijblijvend een offerte bij u thuis opmaken !

Houten vloeren van Parket Benelux blijven een leven lang mooi. Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij een algehele renovatie verzorgen. U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parket krijgt weer een mooie uitstraling. Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren.

Parketrenovatie en reparatie

Heeft u een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Ook is deze weer als van ouds. Onze vakmensen renoveren en repareren vele parketvloeren per jaar tot nagenoeg originele vloeren. Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen. Wij komen persoonlijk bij u thuis de vloer bekijken en om te bespreken hoe en wanneer u één en ander uitgevoerd wilt hebben.

Schuren, oliën, lakken

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadigingen vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie-hardwax of lak. De natuur olie is te mengen met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom. Met name eiken laat zich uitstekend behandelen met kleur. Bij exoten is duurzaam kleuren een stuk lastiger.

Schuren levert weer een originele vloer op

Na een aantal jaren gebruik zullen er op uw parketvloer zeker krassen, beschadigingen e.d. zijn. Het grote voordeel van parket is dat dit aangepakt kan worden, zodat de vloer weer mooi wordt. Alles begint met het grondig schuren van de houten vloer met de modernste schuurmachines, totdat de vloer helemaal schoon is geschuurd. Er gaat meestal nog geen millimeter van de toplaag af. De parketteur is hier volledig in getraind en zal ervoor zorgen dat er geen schuurstrepen ontstaan.

Naast het feit dat krassen en beschadigingen eruit gehaald kunnen worden, biedt het schuren van een vloer ook de mogelijkheden om een andere kleur en bewerking te kiezen, voor een totale nieuwe uitstraling van het interieur. Vooral bij eiken zijn de duurzame mogelijkheden legio. Voor het schuren kunnen wij desgewenst een proefstukje oliekleur laten zin. Als u dit vooraf wilt zien, kunt u een kleurenstaal in de winkel komen bekijken. Er is ook een combinatie van olie en hardwax mogelijk.

Of wilt u liever een gelakte vloer? Glanzend of mat? Uiteraard is dit ook een optie. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, hetgeen een groot voordeel is. Het is namelijk de garantie voor jarenlang genieten van een prachtige vloer. Wij vertellen u graag wat voor uw parketvloer in de woon- of bedrijfssituatie de beste oplossing is.

Onderhoud is het behoud van uw vloer

Onze vloeren zijn afgewerkt met de beste kwaliteit vloer oliën, wax of lak en daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Om uw vloer mooi te houden voert Issa Vloeren een eigen, uitgebalanceerd assortiment met onderhoudsproducten. Voor iedere type vloer en afwerking is er een passend product voor het reinigen en opnieuw beschermen van uw vloer. Ontwikkeld met en getest door de vakman, voldoen de Issa Vloeren onderhoudsproducten aan de hoogste eisen.

Speciaal hiervoor hebben wij een onderhoudsadvies-boekje ontwikkeld. Dit kunt u hier aanvragen. Of kom voor dit boekje en het complete onderhoudsassortiment naar onze showroom.

Tips voor onbezorgd parketplezier

  • Plaats poreuze vazen, bloempotten en drinkbakjes van huisdieren niet rechtstreeks op uw vloer.
  • Zand op de vloer werkt als schuurpapier; op tijd stofzuigen voorkomt onnodige slijtage.
  • Om vuil- en vochtinloop zoveel mogelijk te voorkomen, adviseren wij een goede droogloopmat te gebruiken bij de entree.
  • Werk het luik achter de deur weg met een overmaatse deurmat, bij voorkeur van wand tot wand, een smal randje parket om de mat voldoet in de praktijk slecht.
  • Breng altijd (schroef)viltjes aan onder meubilair dat regelmatig verschoven wordt. Hiermee voorkomt u krassen op uw vloer.
  • Plaats de eerste vier maanden geen vloerkleden i.v.m. verkleuren van uw vloer.

 

Vraag Hier een offerte aan en laat onze medewerkers geheel vrijblijvend een offerte bij u thuis opmaken !

 

* Aanbieding is geldig voor oppervlakten van 40m2 of meer. Toeslagen kunnen worden toegepast voor tapis- en patroonvloeren, lak en kleurolie behandelingen, v-groeven frezen/schuren, drevelen van spijkergaatjes e.d.

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand