Duurzaam en hoge kwalteit, legservice met een beoordeling van 9,4

Parket Benelux is uw specialist in het plaatsen en onderhouden van alle lamel-, laminaat-, planken-, tapis- en patroonvloeren. Al onze parketteurs hebben meer dan 10 jaar ervaring.
Bent u zelf geen expert in vloeren leggen? Geen man overboord. Onze parketteurs zijn gespecialiseerd in het leggen van elke vloer soort. Het plaatsen van een lamelparketvloer is voor ons geen enkel probleem.

Vloer onderhoud

Een mooie vloer, moet mooi blijven. Daarom is het van groot belang dat u, uw vloer regelmatig schoonmaakt en behandeld. Het is vooral belangrijk de juiste producten te gebruiken voor het onderhouden van uw vloeren.
Issa Vloeren heeft in huis wat u nodig heeft om de vloeren in perfecte staat te houden. In onze onderhoudshop kunt u ons brede assortiment aan producten bekijken.

Onze legprijzen

Op onze website staan geen prijzen voor het leggen en schuren van vloeren. Dit doen wij bewust omdat bij elke situatie weer een andere werkwijze hoort. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat u adviseren voor het leggen en onderhouden van vloeren.

Hulp nodig? Ons team adviseert u graag over de aanschaf en het gebruik van juiste producten. Ook hebben wij handen vol tips indien u besluit uw vloeren zelf te leggen.
Heeft u toch liever dat één van onze parketteurs met uw vloer aan de slag gaat? Dat kan!
Neem contact op per mail of bel ons op in België op 0474-938902 of in Nederland op 06-53110690 (maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 20.00). Wij helpen u graag!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand